top of page
  • Writer's pictureSininen Sulka

2. SIELUNTÄHTICHAKRA





Tässä kirjoituksessa syvennyn sieluntähtichakran perusasioihin.




Ongelmat: Tämän hetkiset uskomuksesi eivät tunnu oikeilta.

Hoito: Kyseenalaista omia uskomuksiasi ja sinulle opetettuja tapoja elää maanpäällistä elämää. Tämä aiheuttaa ahdistusta ja epäuskoa elämääsi. Olet oppinut uskomuksesi perheeltäsi, ulkomaailmasta, yhteiskunnasta ja edellisistä elämistä joita kannat mukanasi tässä hetkessä. Pahaolo sisälläsi voi johtua siitä ettei uskomuksesi enää kohtaa sisälläsi olevan tietouden ja tunteidesi kanssa. Tästä johtuen voit kokea erittäin suurta ahdistusta ja vääryyden tunnetta eläessäsi tässä hetkessä maaplaneetalla.


Oma sisäinen viisautesi on heräämässä ja alat siitä syystä kyseenalaistamaan asioita ympärilläsi. Usko näihin tunteisiin ne ovat oikeita ja olemassaolevia. Matkasi heräämiseen on alkanut ja se ei yleensä ole helppo retki. Ristiriitaisuudet itsessäsi ja ympärilläsi alkavat kasaantua jopa melkein sietämättömiksi. Näillä tapahtumilla on kuitenkin oma tarkoitus sinun heräämisessäsi. Eli ravistella sinut irti vanhasta ja antaa mahdollisuus astua aivan uudenlaiseen elämään sekä elämäntapaan. Uskomustesi kautta muutat elämäsi.


Älä odota siloista tietä vaan valmistaudu rosoiseen ja kuoppaiseen matkaan sitä herääminen suurimmalle osalle meistä on ennen kuin pääsemme jälleen seuraavaan kohtaan jossa on omat uudet haasteensa ja siunauksensa. Usko ja hoida uskosi syventymistä erilaisin henkisin harjoitten. Elämällä rohkeasti sinun näköistä elämää vaikka se tuntuukin vaikealta. Jos et vielä tiedä mikä on sinun näköinen elämä syvennä uskoasi siihen, että se selviää sinulle kun aika on oikea.


Väri: purppura / magenta

Numero: 2

Kivi: purppuran sävyiset kivet ja kristallit. Siberiitti, ametisti, fluoriitti.

Sijainti: 15cm pään yläpuolella

Arkkienkelit: Zatkiel ja Amethyst. Mariel ja Lavender

Tunteet: sisäisen viisauden herääminen

Yhteys: Atlantis aikaiseen korkeavärähteiseen manifestoinnin energiaan

Aktivoi: syventämällä uskoasi ja hoitamalla myös maatähtichakraa nämä kaksi chakraa toimivat syvällisesti yhteydessä toisiinsa. Et voi nousta henkisyydessä ylöspäin ennen kuin alemmat chakrat ovat ovat myös huomioitu henkisessä kasvussasi.

Nostaa: esiin mahdollisuuden astua uuteen aikakauteen

Sisältää: syvän uskon henkisyyteen

12 YLÖSNOUSEMUS CHAKRAA:

  1. TÄHTIPORTTI 30cm pään yläpuolella. Väri kulta.

  2. SIELUNTÄHTI 15-30cm päälaen yläpuolella. Väri purppura.

  3. KAUSAALICHAKRA 10cm takaraivosta taaksepäin. Väri valkoinen.

  4. KRUUNUCHAKRA Päälaki. Väri violetti.

  5. KOLMASSILMÄ Otsan keskiosa. Väri indigonsininen.

  6. KURKKUCHAKRA Kaulan alue. Väri turkoosi.

  7. SYDÄNCHAKRA Rintakehän laaja keskiosa. Väri vihreä.

  8. SOLAR PELXUS Kylkiluiden alapuolella pallean kohdalla. Väri keltainen.

  9. NAPACHAKRA 2,5cm navan alapuolella. Väri oranssi.

  10. SAKRAALICHAKRA 10cm navan alapuolella. Väri hempeä vaaleanpunainen.

  11. JUURICHAKRA Häntäluun juuressa sukupuolielinten kohdalla. Väri punainen. 

  12. MAATÄHTI 1m jalkapohjien alapuolella. Väri musta.

Sieluntähti on syvässä yhteydessä maatähtichakran kanssa ja yleisesti ottaen kaikki alemmat chakrat tulee olla tasapainossa, ns. heränneitä ja aktivoituja ennen kuin voimme siirtyä ylempiin henkisyyden chakroihin. Sieluntähti ja maatähti kulkevat käsikädessä, ovat kolikon toisia puolia. Ei olisi toista ilman toista. Eli hoida kaikki chakrasi siinä järjestyksessä kun sinusta tuntuu oikelta. Vaikka esillä on kaikenlaisia ohjeistuksia miten mennä eteenpäin henkisyydessä niin muista aina kuitenkin kuunnella omaa sisäistä ääntäsi eli tunteitasi sillä ne vievät sinut juuri oikealle polulle. Sinun polkusi voi ja onkin aivan erilainen kuin jonkun toisen. Ei ole oikeaa tai väärää on olemassa vain sinun polkusi ja se on aina oikea.


Sieluntähtichakra resenoi eli vetää puoleensa sinua joka olet jo henkisesti herännyt ja tarvitset tukea sillä polulla. Onneksi olkoon! Voit onnitella iteäsi sillä tästä sinulle avautuu aivan uusi ja ihmeellinen maailma aivan erilaisin mahdollisuuksin kuin aiemmin. Olet tietoinen ja teet tietoisia valintoja. Onnea sen johdosta.


Atlantis aikainen korkeavärähteinen energia. Manifestointi.

Atlantis ajoistat kirjoitan lähiviikkoina oman kirjoituksen. Uskot tai et on tämä Atlantis aikainen energia olemassa. Jos et usko ei se ole sinulle olemassa jos uskot on se olemassa.


Niin yksinkertaista ja niin vaikea ymmärtää. Ymmärrän. Kuitenkin he jotka uskovat ja ovat siinä pisteessä, että näkevät ja tiedostavat manifestoinnin voiman niin hyvässä kuin pahassa näkevät sen päivittäin elämässään. Joutuvat muistuttamaan itselleen, että se toimii myös niissä negatiivisissa asioissa ei vain helpoissa ja kauniissa.


Aloita manifestointiin tutustuminen tietoisesti nyt heti ja näe muutos elämässäsi. Syyskuussa vastaanotat manifestoinnin helpon ohjeistuksen Sinisen sulan uutiskirjeessä ja pääset harjoittelemaan konkreettisesti. Sitä ennen keskity tietoisesti katsomaan elämääsi ja siinä tapahtuvia asioita. Katso peiliin ja näe oma korkeimman minäsi manifestointi. Siinä se on. Sinä. Juuri sellaisena kuin kuuluukin olla. Ja muista kaiken voi muuttaa jos haluaa, mutta kaikki ei ole tarkoitettua muuttua vaikka haluaisit. Tai ainakaan sellaiseksi mitä ihmisyydessä haluat. Korkeimmalla minälläsi, elämän tarkoituksellasi voi olla aivan toisenlainen suunnitelma mitä tietoisesti haluaisit tässä elämässä tapahtuvaksi.


Voit luottaa siihen, että muutokset tapahtuvat jotka on tarkoitettu. Muutos on joskus helppoa ja joskus vaikeaa. Valitettavasti niille ei ole muuta selitystä kuin, että kaikella on tarkoitus. Miksi jokin haluamme asia manifestoituu hyvin ja toiset asiat vaikeamman kautta ja jotkut eivät ollenkaan ja skeidaa kaiken hyvän edestä roppakaupalla. Siinäpä vasta pohdittavaa meille kaikille. Huomaa kuitenkin, että kaikki elämässäsi sinä, kotisi, taloustilanteesi, sosiaalinen elämäsi, rakkauselämäsi ja siis kaikki on korkeimman minäsi luomaa eli itsesi. Olet oman elämäsi jumala ja luoja, Kaikki on yhtä. Kaikella on tarkoitus. Voit levätä ja hengittää. Antaudu elämälle ja lopeta kontrollointi.


Minä kirjoitan yleismaallisia ja itsestäni kanavoitua tietoutta tähän hetkeen. Olen löytänyt ihania kivi- ja verkkokauppoja joista tilaan kivia ja kristalleja. Esimerkiksi soma&sis Helsingin keskustassa ja heidän verkkokauppansa on yksi suosikeistani ja Eranova on aivan mielettömän runsas henkisine tuotteineen. Näistä erikoiskaupoista saat myös erittäin syvällistä tietoutta kiviin ja kristalleihin liittyen.

Sinisen sulan chakra kaukoenergiahoidot


Chakra kaukoenergiahoidot auttavat elämän haasteellisissa hetkissä lempeästi. Korkein minäsi ja suojelusenkelisi tuovat sinulle johdatusta. Puhdistan, tasapainoitan ja aktivoin valitsemasi chakran. Vastaanotat energeettistä hoitoa ja saat keinoja auttaa itse itseäsi voimaan paremmin kun hoidamme chakrojasi eli energiapisteitäsi.


Energiapisteet kehossasi ovat elämää ylläpitävä voima ja kun hoidat niitä alkaa sisäinen valosi kirkastumaan ja pääset lähemmäs toivomaasi elämää, iloa ja mielenrauhaa.

Valitse haluamallesi 12 ylösnousemus chakralle hoito joka vetää puoleesi ja antaudu elämällesi sellaisenaan kuin se sinulle on tarkoitettu.


Valitse näistä:

3.HALUAN YHTEYDEN ENKELIMAAILMAAN JA HENKISYYTEEN

Kausaali chakra

4.HALUAN SYVEMPÄÄ YHTEYTTÄ OMIIN TUNTEISIIN

Kruunu chakra

5.HALUAN YMMÄRTÄÄ ITSEÄNI JA ELÄMÄN KOKEMUKSIANI

Kolmassilmä chakra

6.HALUAN ILMAISTA OMIA TUNTEITANI SELKEÄMMIN

Kurkku chakra

7.HALUAN LISÄTÄ KIITOLLISUUTTA JA RAKKAUTTA ELÄMÄÄNI

Sydän chakra

8.HALUAN YMMÄRTÄÄ JA HYVÄKSYÄ PELKOJANI PAREMMIN

Solar plexus chakra

9.HALUAN USKALTAA TOTEUTTAA UNELMANI JA ELÄÄ OMAN NÄKÖISTÄ ELÄMÄÄNI

Napa chakra

10.HALUAN VASTAANOTTAA RAKKAUTTA ELÄMÄÄNI

Sakraali chakra

11.HALUAN LUOTTAA SIIHEN, ETTÄ MAANPÄÄLLINEN ELÄMÄ ANTAA MINULLE KAIKEN TARVITSEMANI

Juuri chakra

12.HALUAN SYVEMMÄN YHTEYDEN MAANPÄÄLLISEN ELÄMÄNI TARKOITUKSEEN

Maatähti chakra


CHAKRA KAUKOENERGIAHOIDOISTA: Kaukoenergiahoidossa sinun omat energiat hoitavat sinua ja minä hoitajana toimin hoidon välittäjänä sinulle niin sanottuna yhteyshenkilönä sinun ja henkimaailman välillä.


Hoidosta saat itsellesi sähköpostitse ohjeistuksen hoitoa ja hoidon vastaanottamista varten, kaukoenergiahoidon, hoidosta kirjallisen koosteen sekä kanavoinnin, enkelikortti johdatuksen lähi menneisyyteen, tähän hetkeen ja lähi tulevaisuuteen.


Saat myös kauniita kuvia sinun hoidon aikana käytetyistä kristalleista, Palo santon pyhästä energioita puhdistavasta savusta ja muista hoitoa laajentavista elementeistä.

Toimimme sähköpostin välityksellä. Jos haluat puhelun ennen tai jälkeen hoidon on se mahdollista toteuttaa. Hoito toteutetaan mahdollisimman nopeasti sinulle kuitenkin viimeistään 7 pvä aikana ostohetkestä.


Rakkaudella valotyöntekijä Veera Nissi

Lisätietoa hoidosta sininensulkataide@gmail.com

Tässä oli tämän kertainen kirjoitukseni sieluntähtichakrasta. Paljon varmasti jäi kirjoittamatta, sillä uutta tietoa tulvii niin paljon nykyaikana näistä asioista. Halusin hieman yksinkertaistaa asiaa ja tehdä suppeamman kirjoituksen. Kerran kuussa otan yhden chakran käsittelyyn ja syvennyn siihen sitten enemmän. Ensi kuussa jatkan syventymistä kausaalichakraan.


Kiitos kun tulit laajentamaan ihmisyyttäsi sekä henkistä olemustasi energioiden kautta, nähdään somessa ja hoitojen merkeissä!



ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation

jolla pääset välittömästi hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.


SOMEKANAVAT


INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.


INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani


FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja enkelikorttien

kautta saat johdatuksia viikottain.

250 views0 comments

Comentários


bottom of page