top of page
  • Writer's pictureSininen Sulka

Muista murehtia + harjoite

Onhan se outoa ja vähän hämmentävääkin, että saat näinä aikoina viestiä universumilta kauttani, että muistathan murehtia.


Monesta tuutista tulee ohjeita, että keskity positiivisuuteen ja älä missään nimessä murehdi.


Manifestoit murehtimisella vain lisää huolia ja murehtimista elämääsi. Olen havainnut asian toimivan toisella tavalla. Kannattaa testaa.

Olen itse paininut tämän asian kanssa pitkään ja tuskallisesti, sillä en vaan saanut skeida asioiden murehtimista pois mielestäni ja mitä enemmän yritin niin sitä voimakkaammin aloin murehtimaan.

Kunnes yksi kaunis päivä oivalsin, että voi hitto murehtiminen onkin osa ihmisyyttä, osa minua, osa elämää, osa tunteitani. Olen kokonaisempi ihminen sitä kautta jossa tunnustan ihmisyyteni ilon, surun, murehtimisen, rauhan ja kaikkien tunteideni sallimisen kautta.

Tajusin, että eihän ihmisen varmasti ole tarkoitettu kieltää tunteitaan vaan saada niille oma aikansa olla näkyvillä terveessä mittakaavassa päivittäin (mitä se terveellinen mittakaava sitten onkaan on jokaisen oma asia määrittää).

Päätin siltä istumalta aloittaa uudenlaisen tavan murehtia ja se menee näin:

Murehtimisen harjoite

  1. Päätä aika murehtimisille esimerkiksi onko se päivässä tunti tai 3 tuntia yhden päivän aikana viikossa. Päätä itse. Laita murehtimisaika kalenteriin niinkuin merkkaat menkat kuukausittain. Pääasia, että päätät ajan, laitat sen esille kalenteriin tai paperille jääkaapin oveen ja lisäät tai vähennät sitä tarpeen tullen. Huomaat kyllä nopeasti jos tarvitset enemmän aikaa päivittäin tai vähemmän. Seuraa tunteitasi. Mutta muista, että vaikka et koe haluavasi murehtia niin teet sitä kuitenkin aika-ajoin joten merkkaa ainakin viikkoon jokin hetki vaikka 15min ja revi itsestäsi jotain murehtimista irti.

  2. Kun tämä aika koittaa ja hälytys puhelimesi kalenterissa piippaa MUREHDI AIKA ALKAA NYT niin laita kaikki muu pois ja ala murehtimaan.

  3. Murehdi niin, että tukka lähtee irti. Murehdi niin, että ahdistaa. Hiero laskupinoja naamallesi ja itke ikävää kohtaloasi. Vihaa kaikkia ja kaikkea. Syytä kaikkia koska sinussahan ei ole mitään vikaa tai olet kaikkeen syypää jopa hiviin ja koronaan. Tai olet täydellinen ja kaikki muut aiheuttavat vääryydet elämässäsi. Ole katkera kaikille jotka väärin ovat tehneet sinulle ja tuhonneet maaplaneetan. Arvostele itsesi, hauku itsesi kuinka huono äiti olet, kuinka ikävä sisar ja tytär olet, kuinka hirveä vaimo olet. Koska et koskaan ole hyvää osannut tehdä ja aina sinut ymmärretään väärin. Revi kaikki mahdollinen esiin anna tunteiden tulla, salli ne, ruoki niitä, itke, huuda, vapise, raivoa.

  4. Kun aika loppuu jätät murehtimisen seuraavaan sovittuun aikaan ja jatkat elämääsi. Keskity hyviin asioihin. Keskityt kaikkeen muuhun kuin murehtimiseen ja arvostelemiseen. Se aika tulee taas kun saat olla vihainen kaikille ja kaikelle. Varsinkin itsellesi koska et koskaan tule elämään virheetöntä elämää tai olemaan täydellisen virheetön. Sillä ihminen on täydellinen kaikkinensa. Olet täydellinen juuri tuollaisena ihan hirveänä, ihanana, kauniina, rumana, arvostelevana, hyväksyvänä.

Että sellasta tällä kerralla. Kerrothan kommentteihin jos sait jotain ajatusta itsellesi tästä harjoitteesta. Saitko harjoitteen avulla jotain hyvää aikaseksi. Lisäsitkö harjoitteita viikkoon tai päiviin ihan vaan sen takia koska sulla on niiiin paljon murehtimista ettei mikään yksi tunti riitä sille? Ota kaikki aika murehtimiselle, mutta pidä huoli, että murehtimisaika on rajattu muutoin tulet tekemään sitä huomaamattasi koko ajan ja elämäsi lipuu ohitsesi kun vaan murehdit ja arvostelet itseäsi ja muita.


Piste ja aamen.



ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation

jolla pääset välittömästi hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.


SOMEKANAVAT


INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja enkelikorttien

kautta saat johdatuksia viikottain.

101 views0 comments

コメント


bottom of page