top of page
  • Writer's pictureSininen Sulka

Keijukaisen kaukoenergiahoito KURKKUCHAKRA+ harjoite



Syvällinen kaukoenergiahoito kurkkuchakralle.

Hengitä kolme kertaa syvään sisään sillä hengitys maadoittaa ja sano ääneen: kaikki tunteeni ovat sallittuja. Lue alla oleva teksti ja visualisoi teksti sekä kuvat mielessäsi sinulle sopiviksi.


Anna hoidon tapahtua sinulle niinkuin on tarkoitus. Tiedät kyllä kun hoito on tullut päätökseen, seuraa tunteitasi. Koita olla analysoimatta asioita. Ota itsellesi tämä hetki ja anna elämän tapahtua. Elämäsi on tässä ja nyt ei huomisessa ei eilisessä vaan tässä hetkessä.

Olet rakkauden arvoinen kuiskaa korvaasi kaunis keijukainen. Tunne tämä värähtely kaulasi ja korvasi vierellä. Tunnet sen hän on siinä, keijukainen. Hänen kurkkuchakran kohdallaan välkehtii korkeavärähteinen turkoosi valopallo. Hän sulkee silmänsä ja siirtää tämän valopallon sinun kurkkuchakraasi ajatuksen voimalla. Hän kuiskaa sinulle, että olet valmis ottamaan rakkauden vastaan ja olet valmis puhumaan oman totuutesi vaikkei se olisi

muiden edun mukainen.


Ne ovat sinun totuuksia. Kunnioita sitä. Kunnioita omaa tilaasi olla ihminen sellaisena kuin olet. Sellaisena kuin koet elämäsi olevan hyvä ja tarkoitettu juuri sinulle. Ei sinun tarvitse muita miellyttää ollaksesi hyvä ja hyväksytty. Ole oma itsesi ja anna sitä kautta universumille mahdollisuus toimia korkeimmaksi parhaaksesi. Löydä oma totuusesi. Päästä peloista ja suorittamisesta irti. Ota ohjat omista tunteistasi ja elämästäsi.

Kurkkuasi voi kutittaa nyt tai voit kokea joitain tuntemuksia sillä alueella. Näin kurkkuchakra ilmoittaa olemassa olostaan ja tarpeistaan sinulle. Myös flunssan oireet ovat henkiseltä ja energeettiseltä kannalta katsoen oman totuutesi ilmaisemisen kehoitus oireita.


Tuntemuksiesi kautta. Kerro usein niille joita rakastat, että rakastat heitä aina kun näet heidät ja saat mahdollisuuden avautua kokemaan rakkauden tunteen. Kerro myös jos sinua ahdistaa tai vihastuttaa. Anna sanojen soljua kevyesti huuliltasi. Jos ne sanat eivät solju kauniisti niin anna niiden tulla sinulle sopivilla tavoin kunhan tuot tunteesi esille niin hyvässä kuin pahassakin. Päästä tunteesi päivänvaloon.


Rakkauden tunnustuskin lähimmäiselle voi olla yllättävän vaikea asia. Siitä huolimatta ala harjoittelemaan kertomaan tunteesi. Pakota itsesi siihen. Nämä ovat hyviä pakottamis harjoitteita sillä nämä avaavat sinua energeettisisti omaan totuuseesi ja se ei monestikkaan ole kivuton tai helppo prosessi. Kerro syvimmät toiveesi ja pelkosi. Puhu oma totuutesi esille ja nähtäville. Anna elämän johdattaa sinut turvaan ja rakkauteen kertomalla se muille. Sillä sanasi ovat sielusipeili. Antaudu elämä vietäväksi. Luota elämäntarkoitukseen sellaisenaan kuin se sinulle ilmenee.

Olet turvassa ja sinusta pidetään huoli. Elämälläsi on syvä tarkoitus. Kaikki on tarkoin suunniteltua ja sidoksissa toisiinsa. Voit hengähtää sillä elämä ei tavallaan koskaan ollutkaan sinun käsissäsi. Vaikka meillä on valinnan vapaus ei aina asiat toteudu kauttamme parhaalla mahdollisella tavalla. Harvoin.


Teet kuitenkin aina parhaasi sillä tiedolla joka sulla on siinä hetkessä. Joskus tiedät paremmankin tavan, mutta teet toisin. Se on tarkoitettu niin. Usko pois. Et olisi voinut tehdä toisin. Mutta muista se valinnan vapaus ja tietous tästä hetkestä jolloin voit valita. Voit valita puhua oman totuutesi esiin näkyväksi vaikka se ei olisi yhteiskunnan normien mukainen. Voit elää tavallasi vaikka se ei olisi muiden hyväksymä tapa.



Kiitos, kiitos, kiitos kauniille keijukaiselle ja itsellesi kun annoit tämän hoidon tapahtua korkeimmaksi parhaaksesi.




ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation

jolla pääset välittömästi hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.


SOMEKANAVAT


INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.


INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.


FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja enkelikorttien

kautta saat johdatuksia viikottain.

70 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page