top of page
  • Writer's pictureSininen Sulka

Mikä ihmeen kanavointi?


Kanavoin enkeli - ja INKAenergioiden ympäröimänä ja tukemana. Telepatiaa, korkeimpaan universaaliin valoon ja rakkauteen yhdistymistä. Kanavoinnissa on mukana myös henkiolentoja, enkeleitä ja luonnon henkiä. Saan korkeimmasta lähteestä tietoutta jonka kirjoitan ylös ja lähetän sen sinulle sähköpostitse.


Joskus kanavoin suoraan puheen kautta ja se on aina yhtä ihanaa kuinka vahvasti saan tietoutta esille kauttani ilman sen kummempia valmisteluita. Ihmisen energiapisteet, elämää ylläpitävä voima eli chakrat ovat myös läsnä hoidoissani ja itsessäni. Tietoisuus laajenee syvällisesti chkarajärjestelmämme merkityksestä ja tärkeydestä meissä kaikissa. Kanavoinnissa voit siis myös saada tietoutta miten voit itse hoitaa chakrojasi yksinkertaisesti arjessasi.

Valmistaudun kanavointiin niin, että saavutan henkisten harjoitteiden, maadoittumisen ja elementtien kautta korkeavärähteisen meditatiivisen tilan. Laajennan henkisyyttäni savuttaen Palo Santon pyhää savua, levittäen eteerisiä öljyjä esimerkiksi kolmannen silmän kohtaan otsalleni. Kristallit ja kivet lähelleni valikoituvat tilanteen mukaisesti ja ne laajentavat kauniisti kanavoinnin taajuutta ja yhteyttäni henkimaailmaan. Vastaanotan siis henkimaailmasta johdatusta ja viestiä sinulle tähän maanpäälliseen elämään.

Henkinen musiikki tuo myös oman aivan ihanan syvällisen elementin kanavointiin. Rakastan esimerkiksi näitä muusikoita ja heidän henkisyyttään. Nämä kappaleet ja muusikot ovat olleet todella tärkeässä roolissa elämässäni ja hekisyyteni heräämisessä mukana. Peia, Curawaka, Ape Chimpa, Mirabai Cheiba, Deva Premal.


Kanavoinnissa toimin ns. suomentajana ja tulkkina sinun ja henkimaailman välillä. Laitan kynttilän palamaan ja esille kauniiseen astiaan puhdasta raikasta vettä sillä vesi ja tuli on äärimmäisen korkeavärähteistä ja puhdistavia elementtejä.

Kanavointi on räätälöity sinulle joka kaipaat johdatusta ja syvempää tietoutta tähän hetkeen. Kanavoin aina vain hyvää energiaa josta vastaanotat lohdutusta ja syvempää merkitystä. Kun oma usko on hukassa tai heikkona on sitä hyvä lainata esimerkiksi minulta. Siihen koko palvelu valikoimani ja päivitykseni pohjautuvat, jotta sinä voisit löytää uskoa ja luottamusta itsellesi lisää. Löydät oman sisäisen valosi kirkkaampana ja pääset lähemmän toivomaasi elämää, iloa ja mielenrauhaa.

Kanavoijalla on syvä yhteys selvänäköisyyteen, selväkuuloon tai/ ja selvätietoisuuteen. Minulle selvätietoisuus on hyvin vahvana ja rakastan kun kauttani kanavoituu ihanalla virralla tietoutta tähän maanpäälliseen elämäämme laajentaen henkisyyttämme. Selvänäköisyytenä minulle on ominaista nähdä kanavointien ja kaukoenergiahoitojen yhteydessä erilaisia symboleita, energeettisiä kuvioita ja kenttiä jotka hoitavat hoidettavaa. Kanavoin samaa reittiä pitkin myös energisoivaa taidetta.

Kanavoinnissa ja kaukoenergiahoissa näkemistäni asioista on mahdollista sinun ostaa myös taide johon olen kanavoinut näkemäni symbolit ja energiakentät, värit ja tunteet. Taide alk. 70€. Taide on äärimmäisen henkilökohtainen sinulle ja tuo yhä uudestaan johdatusta ja viestejä sitä katsoessasi. Energeettinen taide hoitaa sieluasi ja puhdistaa kodinenergioita.

Selvänäköisyyteni kautta näen myös erilaisia henkiolentoja ja suojelus enkeleitä. Tietoutta enkeli- ja INKAenergiasta otan vastaan. Olen herkkä aistimaan ihmisten energioita ja kollektiivisia energioita. Tästä syystä puhdistan usein omia- ja kodinenergioita. Henkinen musiikki soi päivittäin kodissani, rauhoitun taiteen parissa ja elän omannäköistäni elämää kaikkinensa. Olen löytänyt hyvän olon itsestäni ja henkisen hyvinvoinnin kautta.

Kaikille meille elämässä tapahtuu asioita ja niin on syvästi tarkoitettu. Itse löysin oman sisäisen valoni kirkkaana takaisin elämääni kun aloin hoitamaan henkisyyttäni tietoisesti erilaisin harjoitteiden kautta ja integroin henkisiä elementtejä päivittäiseen elämääni. Ihanaa nauttia omasta seurasta ja rauhoittua tähän hetkeen. Uskon, että tämä hetki on avain monille meistä henkiseen hyvinvointiin ja kanavoinnit voivat auttaa sinuakin löytämään henkistä hyvinvointia lisää.

Kanavoinnissa teen maadoituksen, pyydän sydänyhteyden ihmiseen jolle kanavoin, otan yhteyden korkeimpaan universaaliin valoon ja rakkauteen. Siunaan kanavoinnin ja pyydän tarkkuuden sekä selvyyden luokseni kanavoinnin ajaksi. Palveluni ovat uskonnosta ja aatteesta riippumattomia eli olet tervetullut vastaanottamaan henkistä hyvinvointia päivitysteni ja palveluideni kautta uskonnostasi ja aatteestasi riippumatta.

Koen universaalin rakkauden tavallaan sateenvarjona jonka alle mahtuu kaikki uskonnot ja aatteet. Kaikki ihmiset jotka ovat osa tätä kokonaisuutta ja jossa kaikilla ja kaikella on tarkoitus. Tätä kokonaisuutta ei olisi olemassa ilman sinua tai sitä pienintäkään muurahaista metsässä. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja kaikki on yhtä.


Kun jääkarhu aivastaa Alaskassa liikahtaa hiekanjyvä aina Saharassa. Näin yhteydessä olemme kaikkeen. Kirjoitan aina oman näkemykseni ja kanavointini kautta. Uskon, että tietoisuus muuttuu meillä kaikilla alituisesti joten huomenna tietoisuus  voi olla jo ihan toisenlainen kuin tänään. 


Tunnetko johdatuksen saada itsellesi kanavointi kauttani? Uskotko, että olen sinulle se oikea? Osta tästä kanavointi ja ota vastaan sinulle tarkoitettu tietous.


Kiitos kun tulit lukemaan ja laajentamaan henkisyyttäsi entisestään tämän kirjoituksen kautta. Sielusi ja minä kiitämme!




ILMAINEN MEDITAATIO Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi hoitamaan henkistä hyvinvointiasi. SOMEKANAVAT INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa. INSTAGRAM TAIDE Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani. FACEBOOK Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta, henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja enkelikorttien kautta saat johdatuksia viikottain.

92 views0 comments

Comments


bottom of page