top of page
  • Writer's pictureSininen Sulka

Chakroista perus juttuja

Updated: Jul 29, 2020

Ajattelin, että yritän kirjoittaa mahdollisimman selkeän ja yksinkertaisen kirjoituksen elämää ylläpitävästä voimastamme eli chakroista. Toivottavasti onnistuin siinä. Toisin sanoen kirjoitan energioista jotka ovat perusta kaikelle olemassa olevalle.



Tässä ensimmäisessä kirjoituksessa avaan chakrojen perusasioita. Tulevaisuuden blogikirjoituksissa syvennyn kuukausittain yksitellen 12 ylösnousemus chakraan.


Pääset kätevästi syventymään chakrojen toimintaan, niiden puhdistukseen, tasapainoitukseen ja aktivointiin. Vaikutat tällä tietoudella omaan henkiseen ja fyysiseen olotilaan. Saat käyttöön helppoja ja tehokkaita keinoja hoitaa chakroja ja ymmärrät niiden olemassaoloa paremmin. Syvennyn kyseisen chakran merkitykseen ja siihen miten voit sen kautta auttaa itseäsi voimaan paremmin.


Mikään ei ole tässä maailmassa niin mustavalkoista ja kiveen kirjoitettua etteikö tietoisuus voi jo seuraavassa hetkessä kellä vaan muuttua. Kirjoitan tämän hetkisen tietoisuuteni kautta asioista.

Perusasioita chakroista:

Energioiden olemassaolo, fyysisyys ja henkisyys tukevat toisiaan, eivät poissulje toisiaan. Käsi kädessä. Ei olisi fyysisyyttä ilman henkisyyttä ja energiaa. Ei olisi tietoista henkistä kokemusta ilman fyysistä elämää.

Chakrat ovat ns. voimakeskuksia, energeettisiä rattaita, elämää ylläpitävää energiaa, energiaspiraaleja jotka sijaitsevat fyysisen kehomme sisällä hohtaen energiaa laajalle alueelle kehon ulkopuolelle myös.

Riippuen kunkin ihmisen chakrojen tasapainosta hohtaa tämä energia elämän aikana laajemmin ja kirkkaammin, toisinaan ne ovat tukossa ja aiheuttavat henkisiä ja fyysisiä oireita. Chakrat tuovat oppeja meille, jotta voimme tarkastella elämäämme syvemmin henkisestä näkökulmasta katsoen. Koen, että elämämme tavallaan kietoutuu näiden energioiden mukaisesti ja luo todellisuutemme.


Mitä tietoisemmiksi tulemme alamme ymmärtämään näitä asioita syvemmin. Pystymme vaikuttamaan chakrajärjestelmäämme eli henkiseen hyvinvointiimme yhä enemmän.


Tunteisiin tutustuminen on ensiaskel hoitaa henkistä hyvinvointia ja sitä kautta alat myös fyysisesti voimaan paremmin. Kun tutustut omaan sisäiseen käyttöohjeeseen eli tunteisiin alat valjastamaan tunteitasi positiivisesti käyttöön sen sijaan, että olisit tunteidesi vietävänä läpi elämän kuin pässiä narussa.


Henkinen hyvinvointimme on täysin yhtäläinen chakrojemme tasapainon kanssa. Nämä kaksi asiaa tanssivat käsikädekkäin läpi elämämme. Tietoiset valintamme nousevat pintaan.

Aurakenttä

Aurakenttä syntyy ihmisen ympärille chakraenergioiden kautta. Tiedät varmasti sen tunteen kun kävelet jonkun ihmisen tai paikan ohi ja tunnet ahdistusta, levollisuutta tai et yhtään mitään (ei yhtään mitään on tunne myös). Nämä tunteet koostuvat energioista joita tunnet eri paikoissa ja eri ihmisten kanssa itsessäsi ja muissa. Aurakenttäenergia (eli chakrat) jota me kaikki ympärillemme tavalla tai toisella välitämme on alituisessa vuorovaikutuksessa kaiken kanssa.


Jotkut ihmiset näkevät toisten aurakenttiä ja niiden näkemistä voi myös harjoitella. Kun lapsen sielu on valinnut äitinsä eli maaemonsa maanpäälliselle elämälleen saapuu hänen sielunsa äidin ylempien chakrojen kautta kohtuun jossa lapsen fyysinen olemus odottaa sielun saapumista.

Chakrojen hoitaminen

Chakroja on hyvä hoitaa sekä puhdistaa eri tavoilla, esimerkiksi Palo santon pyhällä savulla, ruualla, henkisillä verkkokursseilla, väreillä, kivillä, eteerisillä öljyillä, tuoksuilla, energiahoidoilla, energisoivalla taiteella, ja maadoituksilla.  


Lue Sinisen sulan energiahoidoista lisää ja tästä pääset ostamaan oman henkilökohtaisen kaukoenergiahoidon ja kanavoinnin joilla autat itseäsi syventämään henkisyyttäsi ja saat johdatusta tähän hetkeen.

Elämän perusta

Energiat ovat kaiken olemassa olevan ja näkymättömän perusta. Tästä syystä, koska energia liikkuu jokaisella olemassa olevalla tasolla toimimme ja olemme olemassa ihmisinä tällä maaplaneetalla ja universumissa energioiden kautta.


Energia on yhtä vaikka koemme ihmisyydessä olevamme erillisiä olentoja muista. Tämän takia joskus huomaat ajattelevasi jotain ihmistä ja yhtäkkiä hän ottaa sinuun yhteyden. Tämän yhtenäisyyden takia kaikki on sidoksissa toisiinsa ja kaikkea sekä kaikkia tarvitaan tämän täydellisen palapelin olemassa oloon. Kaikella olemassa olevalla sekä tapahtumilla on merkitys. 

Energiakanavat

Chakrat ovat osa energiakehoa johon sisältyy energiakanavat ja näiden keskuskanavien mukaisesti chakrat ovat sijoittuneet. Ne kulkevat selkärangan vieressä ja sisällä. Chakrojen ns. hyvinvointi, puhtaus ja tasapaino vaikuttavat fyysiseen sekä henkiseen hyvinvointiimme suurella tavalla.

Chakrojen kolme luokkaa

Chakrat jaetaan tavallaan kolmeen luokkaan eli eri energiakeskuksiin. Alemmat- ja eläinchakrat sijaitsevat varpaiden sekä lantion välisellä alueella ja ilmentävät kehittymistämme eläinkunnasta. Ihmischakrat sijoittuvat selkärangan alueelle ja korkeimmat sekä jumalalliset chakrat löytyvät selkärangan yläosan ja päälaen väliltä.

Tunne

Tunteesi ja elämäntapahtumasi ovat sidoksissa chakroihisi eli energioihin. Kaikille tunteillesi, fyysiselle sekä henkiselle kivulle ja koettelemukselle löytyy henkinen tarkoitus ja selitys. Chakrojen kautta voimme auttaa itseämme voimaan paremmin. Läsnä hoidoissa on myös chakrojen arkkienkelit jotka tuovat johdatuksensa kyseiselle hoidolle.

Chakrojen menneisyydestä

Atlantis aikoina ihmiset pystyivät manifestoimaan ajatusten kautta tarvitsemansa asiat ja esineet itselleen. Tällöin ihmisellä oli käytössä 12 chakraa eli energiapistettä. Elimme todellisessa Eedenin aikakaudessa. Kun Atlantis ajanjakso ihmisille tuli päätökseen saimme käyttöömme 7 peruschakraa. Kirjoitan tuonnempana kanavoinnin Atlantis ajoista, sen merkityksestä ja muutoksesta kohti nykyistä ihmisyyttä.


Näiden peruschakrojen kanssa elämme elämäämme tämän aikakauden ihmisinä. 2012 koitti uusi tietoisuuden aika maaplaneetalla ja ihmisiä on alkanut heräämään omaan voimaansa kuin sieniä sateella.


Chakrat ovat energiapisteitä kehossamme sekä kehon ulkopuolella. Atlantis aikaiset chakrat ovat alkaneet avautumaan käyttöömme tässä hetkessä. Nämä kehon ulkopuolella olevat chakrat ovat olleet osittain kehomme sisällä Atlantis aikoina. Tuolloin esimerkiksi pääkallomme muoto on ollut suippomainen jolloin mm. kausaalichakra on sijainnut kallomme sisäpuolella. Nykyään kun kallon muoto on eri sijaitsevat kausaali,- tähtiportti- ja sieluntähti chakrat kallomme ulkopuolella. Kuitenkin mukanamme tässä ajassa. Jalkojemme alapuolella sijaitsee maatähtichakra. 

12 ylösnousemus chakraa

Chakroja löytyy useita kehostamme. Esittelen teille 12 ylösnousemus chakraa joihin sisältyy 7 peruschakraa (kuvan numerot 4.-11.) jotka ovatkin jo entuudestaan tuttuja joillekin meistä.  Olen huomannut, että näillä chakroilla voi olla jopa eri nimiä ja värejä eri oppien ja kertojien mukaisesti.


Tästä pääset lukemaan minun tarinaani jossa kerron energiahoitajakoulutuksesta josta valmistuin. Koulutuksesta sain paljon tietoutta itselleni chakroista. Kirjoitin myös elämässäni kokemista vaikeista asioista oman kirjoituksen pääset tästä lukemaan sen.

12 YLÖSNOUSEMUS CHAKRAA:

  1. TÄHTIPORTTI 1m pään yläpuolella. Väri kulta.

  2. SIELUNTÄHTI 15-30cm päälaen yläpuolella. Väri purppura.

  3. KAUSAALICHAKRA 10cm takaraivosta taaksepäin. Väri valkoinen.

  4. KRUUNUCHAKRA Päälaki. Väri violetti.

  5. KOLMASSILMÄ Otsan keskiosa. Väri indigonsininen.

  6. KURKKUCHAKRA Kaulan alue. Väri turkoosi.

  7. SYDÄNCHAKRA Rintakehän laaja keskiosa. Väri vihreä.

  8. SOLAR PELXUS Kylkiluiden alapuolella pallean kohdalla. Väri keltainen.

  9. NAPACHAKRA 2,5cm navan alapuolella. Väri oranssi.

  10. SAKRAALICHAKRA 10cm navan alapuolella. Väri hempeä vaaleanpunainen.

  11. JUURICHAKRA Häntäluun juuressa sukupuolielinten kohdalla. Väri punainen. 

  12. MAATÄHTI 1m jalkapohjien alapuolella. Väri musta.


Tässä oli tämän kertainen kirjoitukseni chakrojen perusasioista. Paljon varmasti jäi kirjoittamatta, sillä uutta tietoa tulvii niin paljon nykyaikana näistä asioista. Halusin hieman yksinkertaistaa asiaa ja tehdä suppeamman kirjoituksen. Kerran kuussa otan yhden chakran käsittelyyn ja syvennyn siihen sitten enemmän. Ensi kuussa aloitan siis tähtiporttichakrasta.

Kiitos kun tulit laajentamaan ihmisyyttäsi sekä henkistä olemustasi energioiden kautta nähdään somessa!







ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation

jolla pääset välittömästi hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.


SOMEKANAVAT


INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.


INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.


FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja enkelikorttien

kautta saat johdatuksia viikottain.




350 views0 comments

Comentarios


bottom of page