top of page
  • Writer's pictureSininen Sulka

Maadoitus kultaisin juurin + harjoite

Updated: Aug 12, 2020

Tässä blogissa saat tietoa miksi maadoitusta tehdään ja miten se toimii. Saat myös yhdenlaisen maadoitus esimerkin käyttöön.

Ennen kaukohoitoa ja aina kun koet olevasi irrallinen itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisesti on maadoitus paikallaan. Itse teen tavalla tai toisella maadoitusta päivittäin. Joko vain hengittelemällä ja rauhoittumalla tai hieman pidemmän harjoituksen mukaisesti. Saan itseni levolliseksi ja kaikkeen tulee jälleen syvempi merkitys. Asiat tuntuvat aina maadoituksen jälkeen tarkoituksellisemmilta. Tulen omaan voimaani ja näen asiat selkeämmin. Tästä instagram sivultani löydät erilaisia maadoitus vaihtoehtoja, tehtäviä ja pääset hoitamaan henkistä hyvinvointiasi pienten, mutta tärkeiden muistusten ja tehtävien kautta.

Alla yhdenlainen esimerkki maadoituksesta sinulle: Ennen kaikkea kuuntele aina omaa tunnettasi vaikka ohjeistukset ovat olemassa. Sinun tunne on se joka kertoo mikä on korkeimmaksi parhaaksi.

Hengitä syvään sisään kolme kertaa ja sulje silmäsi kun ja jos se tuntuu hyvältä. Kuvittele makuuasennossa kuinka selkärankasi nikamista lähtee kauniit kultaiset ja timanttisen kimaltavaiset juuret kohti äitimaata. Jos istut näe kuinka juuret lähtevän jalkapohjistasi ja selkärankasi päästä äitimaahan. 

Näe kuinka timanttisen hohtava valopilari avautuu päälaeltasi suoraan taivaaseen universumin korkeimpaan lähteeseen. Olet valmis vastaanottamaan hyvän elämääsi / hoidon ja sen hyödyt nyt. Luota kaikkeen kokemaasi ja tuntemaasi maadoituksen / hoidon aikana. Mikään ei ole sattumaan kaikki kuuluu asiaan.

Tietoa hoidon yhteydessä tehtävästä maadoituksesta:

Hoito on valmis kun sinun tunne kertoo niin. Hoito jatkuu vielä senkin jälkeen kun lopetat fyysisesti hoidon tietoisen vastaanottamisen. Tulet saamaan sinulle tarkoitetun ajan ajatuksia, ohjeistusta ja tunteita elämääsi ja uniisi mahdollisesti jopa useiden tuntien tai päivien ajan.

Hoito välittyy sinulle vaikka nukahtaisit, voit vastaanottaa hoidon kun menet nukkumaan. Hoito ei keskeydy vaikka kävisit vessassa tai jatkaisit toisena hetkenä hoidon loppuun. Kun hoito on ohi voit sanoa Kiitos, kiitos, kiitos itselleni kun otin aikaa hoitaa itseäni. Tästä pääset shoppailemaan kaukoenergiahoitoja.


Kiitos kun otit aikaa omalle henkiselle kehityksellesi rakas sielunsiskoni.





VERKKOKAUPPA

ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.

189 views0 comments

Comments


bottom of page