top of page
  • Writer's pictureSininen Sulka

Miten Sinisen sulan energiahoito toimii?

Updated: Aug 3, 2020

Me valotyöntekijät hoidamme kaikki omilla tavoillamme. Tässä blogissa kerron mitä sinä saat lähi -ja kaukohoidoista minun hoitojeni kautta. Lue tästä lisää miten minä ohjauduin valotyöntekijäksi.

Koska tämä aika maaplaneetallamme ei salli meidän tavata fyysisesti on kaukohoito oiva ratkaisu sinun hoitaa energeettisesti itseäsi. Mietitkö mitä ihmettä energiahoito on? Lue tästä lisää!

Pyydän sinua hoidossa seuraamaan omaa tunnettasi niin syvällisesti kuin se on mahdollista vaikka lähetänkin ennen hoitoa ohjeistusta. Sillä sinun tunteesi on se joka ohjaa sinua oikealle polulle hoidoissa ja kaikessa mitä teet ja koet elämässäsi. Lue tästä miksi ja miten maadoitusta kannattaa tehdä ennen hoitoa ja vaikka joka päivä normaali arjessa.


Elämä ei useinkaan vie meitä helpolle polulle, mutta juuri sille polulle johon meidän on hyvä siinä hetkessä mennä. Nimenomaan minä ja hoitoni ovat sinua varten. Jotta pääset syventymään omiin tunteisiisi ja valjastamaan ne positiivisesti käyttöösi sen sijaan, että olet tunteidesi vietävänä holtittomasti. Hoidot auttavat sinua tutustumaan ja luottamaan omiin tunteisiisi syvemmin.

Intuitiivisessä energiahoidossa kauko- ja lähihoitona vahvistamme Sinun omaa sisäistä voimaa & kirkastamme ajatuksiasi kuunnella omaa sisäistä ääntäsi. Puhdistamme energiakenttääsi eli auraasi. Puhdistamme, tasapainoitamme & aktivoimme energiapisteitäsi eli chakrojasi. Hoito on syvällinen ja rentouttava. Olen alkanut kirjoittamaan 12 ylösnousemus chakroista omat kirjoitukset. Tästä pääset lukemaan tähtiportti chakrasta lisää.

Seuraan vahvasti tunnettani ohjataanko minua käyttää juuri sinun hoidossasi hoitoa tukevia elementtiä esim. öljyjä, kiviä, kristalleja ja PaloSanton savua. Nämä hoitoa laajentavat elementit välittyvät sinulle energeettisesti kaukohoidossa sekä kuvin ja videoin kun lähetän hoidostasi koosteen sinulle. Näinollen pääset vieläkin syvemmälle hoitoon ja konkreettisesti näkemään mitä hoidossa fyysisesti tapahtui.

Hoidon jälkeen keskity kuuntelemaan omia tuntemuksiasi, seuraa ulkomaailmaa rauhallisin silmin ja laita merkille eri asioita joita universumi haluaa sinun nähdä. Voit kirjoittaa unia ylös ja palata tarvittaessa tarkastelemaan niitä. Hoito on uskonnosta ja aatteesta riippumaton. Hoidolla ei väitetä olevan parantavia vaikutuksia.

HOIDON SISÄLTÖÄ

Hoito sisältää ohjeistuksen hoito varten, maadoitus esimerkin, enkelikortti tulkinnan (näitä enkeli tulkintoja löydät viikottain facebookista myös) , energiahoidon, koosteen hoidosta, kanavoinnin jonka vastaanotan sinulle korkeimmasta lähteestä. Mahdollisesti videon energioiden puhistuksesta ja henkilökohtaista meditaatiota. Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuillani saat tehtäviä ja muistutuksia joilla pystyt arjessa nostaman hyvinvointiasi ja voimaan paremmin.

Jos sinulla on jokin tietty tunne/ ajatus/ pelko tai ahdistus voit siitä minulle kertoa siitäluottamuksellisesti ja otetaan se tunne hoidettavaksemme hoidon yhteyteen. Joka tapauksessa kaikki tarvittavat asiat tulevat hoidettua tässä hoidossa ilman erillistä asian avaamista minulle päin. Voit ennen hoitoa ja hoidon aloitusvaiheessa pyytää enkeleiltä ratkaisua ja helpotusta olemassa olevaan tilanteeseen elämässäsi. Mutta jos koet, että haluat jutella lisää se sopii ennen tai jälkeen hoidon. Tästä voit vastaanottaa kauko energiahoidon juhannus blogin kautta.

Kun olen lähettänyt tiedon, että hoito on vastaanotettavissa sinulle ja sen haluat vastaanottaa: Rentoudu sinulle sopivalla tavalla esimerkiksi makaamalla sohvalla tai istumalla tuolilla.Hengitä kolme kertaa syvään sisään ja ulos. Sano itsellesi lempeästi: kaikki tunteeni ovat sallittuja ja vastaanotan Sinisen sulan enkeli kaukohoidon nyt. Muista, että hoito toteutuu juuri niinkuin se kuuluu toteutua sinulle ja olet turvassa kokoajan. Voit kirjoittaa hoidon jälkeen tuntemuksia ja ajatuksia talteen. Ja jos sinusta tuntuu siltä voimme ottaa puhelinajan vielä hoidon jälkeen.

Tästä pääset shoppailemaan hoitoja.Saat ilmaisen meditoinnin joka kirkastaa sisäistä valoasi välittömäst. Tilaa uutiskirje tästä! Uutiskirje tilaajana saat viestejä enkeleiltä, muistutuksia tähän hetkeen ja muuta laadukasta henkisen hyvinoinnin sisältöä muutamia kertoja kuukaudessa. Kiitos kun saavuit lukemaan tätä kirjoitustani! Toivon, että sait sellaista tietoa ja tunnetta jota toivoit löytäväsi.








ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.

133 views0 comments

Comments


bottom of page