top of page
  • Writer's pictureSininen Sulka

Mitä ihmettä kaukohoito on?

Updated: Aug 3, 2020

Tässä blogissa kerron Sinisen sulan kaukohoidoista ja omista sekä asiakkaideni kokemuksista. Ota kuppi teetä ja tule nauttimaan!

Koetko tarvitsevasi henkistä johdatusta tähän hetkeen ja syvän rentoutumisen? Kaukohoidoto ovat todella hyvä ratkaisu tämän kaltaisissa tilanteissa. Valitset sopivan ajankohdan itsellesi ja vastaanotat hoidon vaikka omalla kotisohvalla.

"Koin energiahoidon kaukohoitona todella voimakkaana ja voimauttavana. Halusin hoidosta selkeyttä ja omaan ytimeen kytkeytymistä ja sen todella sain. Hoito vaikutti vielä hyvin tuntuvasti seuraavana päivänä ja nosti tunteita pintaan käsiteltäväksi. Ihanaa oli myös enkelikorttien saaminen ja video, jonka Veera lähetti energioiden puhdistamisesta. Voin suositella todella lämmöllä!" Tästä löydät lisää asiakas kokemuksia palveluistani.

Hoidan INKA - enkelienergioiden ohjauksessa ja johdattamana. Rakastan enkeleiden pehmeyttä ja inka- energioiden alkuperäiskansojen fyysistä sekä henkistä viisautta. Maanpäällisten ja taivaallisten energioiden yhteistyöstä jotka kiteytyvät minulle nimenomaan näihin kahteen energiaan tällä hetkellä ja ovat vahvasti ohjattuina kauttani maanpäälliseen maailmaan. Fyysisyys ja henkisyys tukevat toisiaan, eivät pois sulje toisiaan. Käsi kädessä. Ei olisi ihmisyyttä ilman henkisyyttä. Ei olisi tietoista henkistä kokemusta ilman fyysistä elämää.

Mun henkilökohtaisia ajatuksia ja kokemuksia energiahoidoista:

Ennen kuin itse sain johdatuksen mennä kokeilemaan ensimmäistä kertaa energiahoitoa olin ennakkoluuloinen. Puhumattakaan kaukohoidosta joka tuntui aivan tuulesta temmatulta ajatukselta vastaanottaa hoitoa millään tasolla. Tästä pääset tutustumaan minun tarinaani syvemmin.

Ja ihminenhän on monesti uusia asioita kohtaan skeptinen ennen kuin kokee saavansa itselleen todellista arvoa uudesta kokemuksestaan. Ihminen jatkaa helposti skeptisyyttään uuden kokemuksen jälkeenkin jos ei koe sitä omakseen eikä saa ns. itselleen todistetta henkisellä ja fyysisella tasolla uuden kokemisen positiivisuudesta. Positiivinen kokemus ja kokemus ylipäätään henkiselle kokemukselle aukeaa sitä kautta, että yksilö on valmis kokeilemaan uutta asiaa ennekkoluulottomasti.

Energiahoidoissa vaikuttaa syvästi myös se aspekti ,että olemmeko siihen astuessamme auki energeettisesti tälle kokemukselle vai olemmeko sulkeutuneet syvästi energeettisellä tasolla. Valotyöntekijänä voin sinua auttaa avautumaan negatiivisista energeettisistä sidoksista ja avautumaan valolle. Mutta se vaatii yleensä poikkeuksetta sinun oman halun avautua valolle.

Kun sain mahdollisuuden kokeilla lähihoitoa oli se todella ihmeellinen kokemus. Erikoinen, koska oli omituista olla hoidossa jossa hoitaja on läsnä, mutta ei koskenut minuun niinkuin esim. kasvohoidossa. Tämä energiahoitaja ei koskenut fyysiseen kehooni vaan ainoastaan oli läsnä tilassa. Piti käsiään fyysisen kehoni eri kohdissa koskematta minuun.

Me energiahoitajat eli valotyöntekijät hoidamme eri tavoilla. Ja sinä asiakkaanamme valitset itsellesi oikean hoitajan sitä kautta miten hoitotapamme vetää sinua puoleensa niin energeettisesti kuin fyysisestikkin.


Itse olen fyysisempien elementtien suosija energiahoidossa henkisyyden lisäksi ja käytän erilaisia hoitoa laajentavia elementtejä esim. eteerisiä öljyjä, palo santon pyhää savua ja kristalleja hoidon yhteydessä. Kosketan hoidettavaan hoidon aikana kun asiasta on sovittu kanssa etukäteen ja voin tehdä myös esim. energiakanavia avaavaa hierontaa.

Kaukohoito kokemukseni oli kuin olisin astunut maailmaan joka on aina ollut, mutta en koskaan ollut sielä tietoisesti käynyt. Kaukohoito toiselta nimeltään etähoito oli yllättäen minulle syvempi ja voimallisempi kuin lähihoito. Erilainen.


Olen ymmärtänyt, että syy kaukohoidon voimallisuuteen löytyy itsestäni. Olen hyvin energiaherkkä ja aistin herkästi toisten ihmisten energiat kun olen samassa tilassa muiden kanssa. Joten kaukohoidossa saan olla helpommin omien energioideni ja hoidon kanssa enkä pohdi / tunne hoitajan läsnäoloa hoidon yhteydessä niin voimallisesti.

Energianhan on todettu olevan kaiken olemassa olevan ja näkymättömän esim. tunteiden perusta. Tästä syystä energiahoito voidaan toteuttaa kaukohoitona sillä energia kulkee maailman eli universumin laajuisesti jokaisella eri tasolla kaikissa ja kaikessa. Innostuitko syventymään lisää kaukohoitojen maailmaan? Tästä pääset lukemaan miten energiahoidot toimivat. Verkkokaupassa on tähtiportti chakra kaukoenergiahoito myynnissä ja lähitulevaisuudessa luon jokaiselle 12 ylösnousemuschakralle oman energiahoidon. Tilaa tästä uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation itsellesi!


Kiitos kun tulit jakamaan kanssani tämän kirjoituksen. Rakkautta ja lepoa lähetän sulle muruseni.







ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.

185 views0 comments

Comentários


bottom of page