top of page
  • Writer's pictureSininen Sulka

Pyhää savua elämään

Updated: Aug 6, 2020

Kerron millaisia kokemuksia minulla on pyhästä savusta eli Palo santosta (bursera graveolens) Sinäkin voit tätä aivan super ihanaa puuta hyödyntää elämässäsi.

Käytän tätä savua puhdistamaan energioita itsestäni, kodistani ja taiteista. Myös energiahoidoissa savu on läsnä täydentävänä elementtinä. Koska energia on kaiken olemassaolevan pohja ja perusta liikkuu se kaikilla mahdollisilla tasoilla. Joten myös kaukohoidossa vastaanotat Palo santon puhdistavia ominaisuuksia itsellesi kun käytän sitä kanavoidessani hoitoa sinulle.

Tämän puun tuoksu on makea ja saa energiat puhdistumaan nopeasti. Palo santo on Espanjaa ja tarkoittaa pyhää puuta. Puu kasvaa Etelä-Amerikassa ja elää vuosikymmeniä. Puunoksa jota savutetaan saa tuoksun alkemiallisessa prosessissa jossa puu vastaanottaa parantavat voimat.

Tämä tapahtuu kun puun oksa tippuu tai puu kuolee luonnollisesti. Sen jälkeen puu pidetään luonnollisessa ympäristössään muutamia vuosia jonka aikana se saavuttaa täydellisen muodonmuutoksensa. Palo santo on ollut käytössä vuosi tuhansien ajan shamaaneilla & parantajilla savuna, suitsukkeina & öljyinä hengellisissä seremonioissaan.

Savu karkoittaa negatiivista energiaa, ei toivottuja henkiä ja huonoa onnea todella tehokkaasti sekä nopeasti. Kotona voit puhdistaa tiloja savuttamalla huoneen nurkasta nurkkaan. Omia energioitasi puhdistat helposti savuttamalla fyysisen kohosi läheisyydessä. Lähde liikkeelle ensimmäisellä energioiden puhdistus kerralla sydän- ja kruunuchakran alueilta.

Saat savusta sekä tuoksusta hyvää onnea ja suojellusta kunhan pidät huolen siitä, että olet valmis ottamaan vastaan uudet värähtelyt elämääsi. Eli tee puhdistus tietoisesti siihen uskoen. Voit myös pyytää korkeimmalta apua vastaanottaa uudet puhtaat energiat elämääsi. Kiitä myös kolme kertaa mielessäsi tai ääneen tästä mahdollisuudesta syventää omaa henkistä hyvinvointiasi.

Palo santoa saa erilaisista henkisen hyvinvoinnin kivijalka - ja verkkokaupoista esimerkiksi Eranovassa. Hobby hallista löytyi myös yllättäen. Kannattaa vertailla hintoja sillä huomasin hintahaarukan olevan aikamoinen. Rakastuin Ohmygoodness vegaani kahvilaan taannoin ja huomasin, että sielä on myös myynnissä Palo santoa. Olen itse käyttänyt tähän mennessä ainoastaan Palo santon oksia. Tiedän Palo santoa olevan saatavilla myös esim. eteerisenä öljynä YoungLivingillä (saat tilattua näitä Young Living tuotteita ystävältäni ja osteopaatti Sannalta Höhneltä) ja suitsukkeina. Odotankin innolla että pääsen testailemaan erilaisissa muodoissa tätä ihanaa luonnonihmettä.


Ihan perus juttuahan nyt tuli kirjoitettua Palo santosta, mutta toivon, että siitä oli sulle iloa. Olet tärkeä ja yhtä suuri luonnonihme kuin Palo santokin muista se jookos kookos?!








ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.

101 views0 comments

Comments


bottom of page