top of page
  • Writer's pictureSininen Sulka

Skeidan hyväksyntä + harjoite

Updated: Aug 12, 2020

"Toiset ihmiset eivät tule koskaan hyväksymään sinua, koska sielusi nostaa heidän skeidansa esiin.”

Tämä kirjoitus ja nimi kanavoitui siitä, kun ikävät asiat tosiasiassa tuntuu joskus toiselta nimeltään skeidalta. Vaikka ne tiedostaisi tarkoituksellisiksi pyhiksi tienviitoiksi elämässämme ja olet kuinka henkinen hyvänsä voi ikävät kokemukset tuntua ihan täydeltä siltä itseltään. Ei niitä aina tarvitse sokerikuorruttaa joksikin opiksi ja tarkoitukseksi vaikka sitä ne ovatkin, välillä tekee mieli vain sanoa, että haista huilu universumi mitä skeidaa tarjoilet jälleen mulle!


Skeidahan virtaa tässä elämässä molempiin suuntiin. Välillä voimakkaammin ja toisinaan kevyemmällä virralla, mutta aina se virtaa jossain määrin. Kuvioihin astuu tällöin oma tietoinen valintamme miten suhtaudumme skeida kokemuksiimme.

Sinä voit kuitenkin tietoisesti ottaa ohjat omiin käsiin tunteistasi, sillä muiden ajatuksiin ja tekoihin emme voi yleensä vaikuttaa. Uskon, että suurimmalle osalle meistä on tarkoitettu kokea negatiivisiksi kutsuttuja asioita läpi elämämme.


Kun olemme valmiita otamme osaksi elämäämme hyväksynnän ja sallimisen näkökulman asioita ja muita ihmisiä kohtaan. Kun salliminen ja hyväksyntä tapahtuu on läsnä yleensä aina tietoisen ajattelun kautta toisin valitseminen.

Henkisen ja fyysisen väkivallan kokemisen yhteydessä paikalle saapuu mahdollisuus rajojen vetämiseen. Tapahtumien hyväksynnän kautta vapautuminen kun aika on oikea. Ei niiden lakaiseminen maton alle ratkaise tilannetta.


Tapahtumien hyväksyntä ja anteeksianto ei tarkoita, että sinun pitää unohtaa ja teon tekijä olisi vapautettu omasta vastuustaan vaan vapautat itsesi tapahtumien negatiivisesta kierteestä joka vahingoittaa ainoastaan sinua itseäsi ja estää sinua menemästä eteenpäin elämässäsi.

Itse olen kokenut elämäni aikana niin fyysistä kuin henkistäkin väkivaltaa aikamoisina annoksissa. Kouluaikoina henkinen ja fyysinen väkivalta koulukavereiltani sai minut hämilleni elämästä. Muistan kuinka oma elämänluojani, maaemoni eli äitini sanoi, että muista Veera rakas, ne jotka ovat ilkeitä sinua kohtaan on heillä itsellä todella paha olla.

Teini-ikäiselle veeralle tämä selitys äidiltäni riitti ja menikin pitkä aika kunnes aloin etsiä syvempää tarkoitusta ja selvennystä tapahtuneille.

Isäni kuoleman yhteydessä nämä kouluajan kokemukset olivat nuoren naisen mieltäni syvästi haavoittavia kokemuksia joita olen elämäni ajan parannellut tietoisesti ja tiedostamatta.

Ensimmäinen seurustelu suhteeni 18 vuotiaana narsisti miehen kanssa sisälsi henkistä ja fyysistä väkivaltaa. Tämä suhde toi minut vuoden päivät kestäneen helvetin kautta pisteeseen jossa olin hävittänyt viimeisetkin sisäisen valon säteeni. Lihoin 20 kg kesän aikana, viina virtasi ja sain kokea miltä tuntuu kun oma fyysinen ja henkinen vapaus viedään.

Tämä tilanne sai minut kuitenkin havahtumaan tekemään valinnan, jossa ennemmin kuolen kuin jatkan tässä suhteessa. Näinollen uskalsin tehdä päätöksen ja lähteä. Koska kuoleman ajatus miehen uhkailujen kautta oli parempi ajatus kuin jatkaa suhteessa pelon ja epävarmuuden kanssa. Olin saanut tarpeekseni.


Koko elämäni läpi olen löytänyt itseni tilanteista joissa pohdin miten ihmeessä olen jälleen keskellä outoja tapahtumia. Olen aina kokenut muiden vääryydet minua kohtaan outoina ja katsellut tavallaan ulkopuolisena elämäni tapahtumia. Aina kuitenkin olen tiedostanut jollain tasolla asioiden olevan ohi meneviä ja tarkoituksen mukaisia.

Henkisen hyvinvoinnin tietoinen valitseminen minun tapauksessani ei poistanut negatiivisiä tapahtumia enkä usko, että se on tarkoituskaan. Pimeyskin haluaa tulla nähdyksi ja päästä pois kurjuudestaan. Joten monesti tapahtuu niin, että kun alamme voimaan paremmin ja loistamaan kirkasta valoa huomaamme silti vetävämme omituisia ja synkkiä ihmisiä, tapahtumia ja energioita puoleemme.


Kun tiedostat tämän älä missään nimessä luovuta vaan jatka sisäisen valosi kirkastamista ja keskity rakkauteen ilman, että ummistat silmäsi todellisuudelle. Se, että tiedostat ympärilläsi ja maaplaneetalla tapahtuvat ikävät ja kauheat asiat ei tarkoita, että sinun pitää niihin reagoida. Eikä se, ettet reagoi tarkoita ettet välitä.


Valitset rakkauden värähtelyn ja se värähtely auttaa myös niitä jotka ovat kärsimyksessä tavalla tai toisella. Se, että menet tunteidesi myötä myös kärsimyksen, ahdistuksen ja surun energiaan ei auta muita vaan se lisää kyseisen henkilön ja koko maaplaneetan ahdistusta.


Kun valitset tietoisen henkisen hyvinvoinnin tavoittelun opit hallinoimaan omia tunteitasi ja sitä kautta omaa reagointiasi asioihin. Tämä oppi tuo omalta osin vapautumista ikävistä tapahtumista henkisellä puolella.

Se ettet elä vaahtokarkki perhos elämää kokoaikaisessa onnessa ei tarkoita etteikö henkinen hyvinvointi toimi tai etteikö se ole sinulle olisi tarkoitettua. Ei niin asia ei ole. Meille kaikille on annettu omat ns. ristimme kannettaviksi ja me voimme jonkin verran vaikuttaa siihen kuinka rähjäisinä lähdemme täältä planeetalta seuraavaan seikkailuun. Voit löytää sisäisen rauhan vaikka kokisit rajujakin asioita elämäsi aikana. Anteeksianto on yksi suurimmista teoista jonka voit itsellesi antaa.


Joskus joku voi ajatella, että kun astun henkisyyteen pääsen ns. helpommalla elämässä, mutta valitettavasti asianlaita ei monesti näin ole. Elämä toimii kokemusteni kautta niin, että valo vetää varjoja puoleensa. Ei olisi iloa ilman surua. Taivasta ei ole ilman maata. Elämää ei ole ilman kuolemaa.


Pääsemme henkisen hyvinvoinnin kautta löytämään sisäistä rauhaa elämän tarjoillessa joka tapauksessa kaikenlaista haasteellista meille koettavaksemme. Mutta tietoisen henkisen hyvinvoinnin valitseminen vihan ja pelon puolesta tuo sisäisen rauhan sinulle ja sitä kautta löydät rauhan.

Salaisuus piileekin siinä, että kun otamme tietoisen henkisen hyvinvoinnin elämäämme emme enää syyttele ulkomaailmaa tapahtumista vaan voimme aloittaa tutkimaan omaa sielun polkuamme ja löytää vastauksia tapahtuneille itsestämme. Otamme toisin sanoen ohjat omiin käsiimme elämästämme.


Ja ihmeitä alkaa tapahtumaan. Huomasin pian sen jälkeen, kun aloin etsimään syvempää tarkoitusta elämääni otti minuun yheyttä muutamat entiset koulukaverini ja pyysivät anteeksi kouluaikojen tapahtuneita. Todella ihmeellisiä asioita alkoi tulemaan elämääni henkisen heräämiseni kautta ja olen saanut vastauksia sekä ohjausta mitä ihmeellisimpiä polkuja pitkin.

Nämä koulutoverit olivat kantaneet syyllisyyttä ja surua mukanaan kaikki nämä vuodet. Oli ihanaa saada kertoa heille, että olen jo aikoja sitten anteeksi antanut ja, että vapautan heidät elämään elämää ilman energeettisiä sidoksia tapahtuneisiin.


Tosiasiassa en ihan noita termejä käyttänyt sillä ihminen joka ei ole henkisesti avautunut ei ymmärrä energeettisistä asioita tuon taivaallista yleensä. Mutta sanoin, että kaikki on ok ja toivon sulle vain hyvää.

Jos kiinnostuit lukemaa enemmän elämäntarinastani kohti henkistä hyvinvointia pääset lukemaan minun eli Veeran tarinan tästä. Elän elämääni en niinkään masteroiden ulkomaailmaa hyödykseni vaan tavoitteeni on luoda kultaa sisimmässäni ja sitä kautta koen haasteet sekä kivuliaat kokemukseni siunauksina ja tienviittoina elämässäni.

Ahdistukset ja negatiiviset tunteet ovat osa ihmisyyttä. Voimme ottaa ikävät kokemukset osaksi elämäämme. Hyväksynnän harjoitteiden kautta päästää irti asioista. ihmisistä ja tunteista jotka ahdistavat.


Se ei välttämättä tarkoita, että nämä asiat, tilanteet ja ihmiset poistuisivat elämästämme. Omiin tunteisiimme voimme silti vaikuttaa. Hyväksynnän kautta ahdistavat asiat, tilanteet ja ihmiset tulevat muuttumaan silmissäsi ajanmittaan jopa mielenkiintoisiksi. Asioiksi joita kannattaa tarkastella syvemmin. Negatiiviset asiat ja kokemukset tulevat ajanmyötä muuttumaan sinun silmissäsi rakkaudellisiksi tienviitoiksi, kun valitset tietoisen henkisen hyvinvoinnin elämääsi.

Jossain vaiheessa kun ihmismielesi ei vastusta negatiivisia kokemuksia voivat ne muuttua kokemuksenamme positiivisiksi ja jopa poistua. Jokatapauksessa jotkin asiat pakosti muuttuvat postitiivisiksi koska et toimi enää negatiivisuuteen aktivoivana alustana niin vahvasti.  Alat huokumaan myötätuntoa ja rakkautta. Sisäinen valosi alkaa loistamaan jälleen ihan varmasti.


Opit tietoisesti hallinnoimaan omia tunteitasi. Silloin asiat, tunteet ja ihmiset poistuvat tai muuttuvat eduksesi kun on sen aika. Voit luottaa siihen. Tiedät sen tunteen kun olet jonkun lähellä tai ajattelet jotain asiaa ja sulla nousee kuumemittari sataseen ja tulee epämiellyttävä olo. Tähän tunteeseen pystyt itse vaikuttamaan. Ala rohkeasti harjoittelemaan tunnistamaan tunteesi, joka kerta yhä uudelleen sitä kautta tulet omien tunteidesi mestariksi.


Olen luomassa verkkokurssia jossa opit tulemaan tietoiseksi omista tunteistasi ja pääset aloittamaan sisäisen valosi kirkastamisen. Lue tästä lisää tulevasta verkkokursista.

Minä puhun aina tunteiden sallimisen puolesta ja se tietous on hyvä olla läsnä kun koet erilaisia tunteita elämässäsi. On hetkiä kun on hyvä myös valita tietoisesti mitä ja ketä ajattelet. Joskus ajatukset voi liimaantua johonkin asiaan emmekä pääse niistä irti vaikka haluaisimme. Olen luonut sinulle harjoitteen joka voi auttaa sinua menemään eteenpäin ahdistavista tilanteista. Lämmitä siis kuppi teetä ja alahan availemaan itseäsi uusille asioille!



SKEIDAN SALLIMISEN HARJOITE

Kun huomaat tunteen, asian tai ihmisen tulevan jota et millään haluaisi siihen hetkeen elämääsi. Tee tämä harjoite:

Sano itsellesi: kaikki tunteeni ovat sallittuja. Otan tämän tunteen, tilanteen ja ihmisen osaksi elämäni kokemusta. Odotan kärsivällisesti ja rauhassa tietoista oppia tästä tunteesta, asiasta ja ihmisestä. Pyydän enkelin tähän hetkeen auttamaan minua irtaantumaan tästä energiasta, ajatuksesta ja ihmisestä jota en toivo itselleni enää. Sitten jätät asian sikseen ja huomaat pikku hiljalleen tai jopa yhtäkkiä kuinka energia on alkanut muuttumaan, sillä asia on muuttunut sinun sisälläsi tai jopa poistunut kokonaan. 

Kunnes jälleen huomaat, olevasi samassa tilanteessa tee harjoitus uudelleen ja uudelleen. 

Tulet huomaamaan ajan saatossa kuinka olet alkanut tietoisesti hallitsemaan ja ohjaamaan itse tunteitasi haluamaasi suuntaan. Älä odota epämiellyttävien asioiden poistuvan, ne kyllä poistuvat kun on oikea hetki. Älä lannistu ajatuksesta ettet onnistu tai et osaa. Ne ovat vain negatiivisia ajatuksia päässäsi. Kaikki tapahtuu aikanaan.

Tunteet, asiat ja ihmiset ovat tienviittoja elämässäsi jotka voit valjastaa omaksi parhaaksesi. Sallimisen ja hyväksynnän kautta. Salli itsesi ja tunteesi sellaisina kuin ne ovat. Voit myös fyysisesti tehdä tarvittavia puhdistuksia esimerkiksi tiettyjen tavaroiden, tilanteiden ja ihmisten osalta. Energeettisesti. Lue tästä miten voit käyttää esimerkiksi Palo santon pyhää savua energioiden puhdistamiseen.


Voit irrottaa itsesi luottamuksellisesti kaikesta ja kaikista kun sinusta siltä tuntuu. Eli ota etäisyys ihmisiin ja tilanteisiin jotka eivät tunnu hyvältä sinusta. Se ei tarkoita pakenemista vaan rajojen vetämistä.

Ole tarkkana juurikin siinä asiassa ettet poista ainoastaan oman mukavuutesi tähden asioita vaan sallimisen, oppimisen sekä hyväksymisen ja rakkaudellisen näkemyksen kautta. 

Olen luonut kaukoenergiahoito 58€ palvelun sinulle joka haluat tukea sisäisen valosi löytämiselle. Kanavointi palvelun kautta pääset syventymään henkisyyteen ja saat henkilökohtaista energeettistä selvennystä meneillään olevaan tilanteeseen korkeimmalta minältäsi.


Sinulle joka kaipaat tähän hetkeen selkeyttä ja johdatusta.

Kanavoin universaalista rakkaudesta Sinulle syvällistä tietoutta korkeimmasta lähteestä tähän hetkeen. Lähetän kanavoinnin Sinulle sähköpostiin ja kerrot minulle ennen kanavointia jonkin sinulle tärkeän tunteen tai ajatuksen tästä hetkestä josta luon kanavoinnin sinulle.

Kanavointi toteutuu ja lähetetään kirjallisena sähköpostiisi 1-7pvä sisällä ostohetkestä.


Osta hoito tästä ja kanavointi tästä. Jos olet uutiskirje tilaaja saat rahan arvoisia etuja hoitoihin. Esimerkiksi kaukoenergiahoito on 58€ ja uutiskirje tilaajilleni 48€.


Iloa ja rakkautta elämääsi, kaikki kyllä järjestyy.






ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.


SOMEKANAVAT


INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.


INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.


FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja enkelikorttien

kautta saat viestejä viikottain.

147 views0 comments

Comments


bottom of page