top of page
  • Writer's pictureSininen Sulka

Taide joka energisoi sinua ja kotiasi!

Updated: Aug 5, 2020

Luon energisoivaa taidetta nostamaan kotisi ja sinun energioita! Oletko tietoinen, että voit löytää henkistä hyvinvointia energisoivan kodinsisustuksen kautta? Valotyöntekijäksi kouluttautumisen yhteydessä avauduin myös taiteen luomiselle. Löysin omaksi jutukseni intuitiivisen taiteen luomisen, henkiset aspektit omaavatvoimaeläimet ja henkiolennot sekä chakrataiteet. Ideat taiteeseen ja kätteni jälki kanavoituvat universaalista rakkaudesta.

Kun haluat yksilöllistää sisustustasi ja nostaa energioita itsessäsi ja kodissasi on energisoiva taide oivallinen siihen. Taiteessani on monia erilaisia korkeavärähteisiä elementtejä 3D kohokuvioinnista kierrätykseen. Tästä pääset instagram taidegalleriaani ja tästä nettisivujeni taidesivulle josta näet myynnissä olevat taiteet ja näet miten olen luonut näitä voimallisia voimaeläimiä ja henkiolentoja!

INKA - oinaskauriin johdatus Tämä korkeavärähteinen Oinaskauris tuo sinut lähelle Äiti Afrikan henkeä ja sielua. Alkuperäisheimot viestittävät voimallisesti ja selkeästi tämän teoksen kautta. Vahva sydänchakran vihreä sävytys nostaa rakkaudellisen energian korkealle.  Se rohkaisee sinua valitsemaan rakkauden itseäsi ja muita kohtaan. Unohtamatta vetää selkeitä rajoja siihen miten haluat sinua kohdeltavan. Rakkaus on yhdellälailla armoa ja rajojen löytämistä itseäsi ja muita kohtaan, fyysisiä ja henkisiä. Rakasta ja anna rakkauden laajentua. Oinaskauris on myös mukana uutiskirjetilaajien meditoinnissa.

KIERRÄTYSTEEMA TAITEESSA: Taulupohja on kierrätetty. Helmet kolmannensilmän chakran kohdalla on kierrätetty rannekorusta. 250€ +toimituskulut / haku Kerava ja lähialueet. Leveys 45,5cm korkeus  37cm


Uutiskirjetilaajilleni löytyy taiteistani upeita rahan arvoisia etuja! Kun tilaat uutiskirjeen saat meditoinnin veloituksetta jossa tämä Oinaskauris tuo oman johdatuksen sinulle kohti sisäistä valoasi. Tilaa uutiskirje tästä.

Kun haluat tilata oman voimaeläimen tai henkiolennon voimme liittää siihen esimerkiksi voimakiven tai vaikka sinulle tärkeän korun joka on jäänyt korurasiaan lepäilemään. Näinollen koru pääsee arvoa antavalla tavalla osaksi kodinsisustustasi. Luon taiteen myös toivomallasi sävymaailmalla jotta se istuu täydellisesti sinun- ja kotisienergioihin. Nettisivuiltani löydät myynnissä olevat taiteeni ja niiden syvälliset merkitykset. Alla muutamia esimerkkejä taiteiden voimallisista merkityksistä.

Universumin suojelija

Tämä universumin suojelija tuo ihanan lämpimän ja suojaavan energian tilaan johon sen asetat. Sielusi huomioidaan myös erittäin syvästi. Tämä suojelija on yhteydessä kruunuchakrasi kautta sieluusi. Valkoinen, harmaa & kulta väreinä tuovat erittäin syvän yhteyden pään yläpuolella oleviin chakroihisi.  Kruunu,- chakraali,- sieluntähti- sekä tähtiporttichakrat. Taide nostaa henkistä värähtelytasoasi korkeammalle. Rauhoitu ja ala hiljentymään aika-ajoin on syvä viesti sinulle tämän henkiolennon kautta.

KIERRÄTYSTEEMA TAITEESSA: Taulupohja on monta kymmentä vuotta vanha öljyväri maisema maalaus. Puiset alkuperäiset kehykset. Helmet, kivet sekä siemenet korvakoruissa ja kaulalla ovat koruista kierrätettyjä. Tanssipukuihin tarkoitettu paljettikoriste kaulan alla on ostettu uutena. 550€  + toimituskulut /  haku Kerava ja lähialueet. Pituus 94cm x korkeus 69cm

Lime sitruunainen sarvipää Tämä sarvipää haluaa tuoda sinulle muistutuksen elämän pirteydestä ja valinnan vapaudestasi! Joka hetki olet vapaa valitsemaan henkisen tietoisuuden kautta rakkausenergian. Olet turvassa ja sinusta pidetään huolta. Muista pitää hauskaa elämässäsi ja luoda ihanan pirteitä ja rakkaudellisia muistoja joita muistelet sitten myöhemmin elämässäsi. Älä ota kaikkea niin vakavasti, elämää se vaan on! Tämä sarvipää hoitaa sinun pelkoja syvällisesti ja auttaa sinua antautumaan elämän luottamukseen. Sydänchakraasi hoidetaan syvällätasolla vihreän värin kautta ja solar plexus chakran keltainen sävy tuo tuhdin annostuksen pelkoja puhdistavaa energiaa.


KIERRÄTYSTEEMA TAITEESSA: Höyhen ja pienet vihreät paljetit kolmannensilmän kohdalla on kierrätettyjä. 3D- kohokuvioinnin loin taidelaastilla. 250€ + toimituskulut / haku Keravan lähialueet.

Puhdistan taulujen energioita Palo Santon savulla ja siunaan ne eteerisillä öljyillä sipaisemalla öljyä taiteen kulmakohtiin. Taiteista saa syvällisiä johdatuksia ja pyhää INKA -ja enkelienergioiden viisautta. Kirjoitan näistä asioista omat blogikirjoitukset tuonnempana.

Voimaeläin tai henkiolento on myös oiva lahjaidea! Voit saajalta kysyä sävytoiveita ja josko hänellä on ajatuksissaan oma tietty voimaeläin. Voin myös kanavoida voimaeläimen tai henkiolennon saajalleen universaalista rakkaudesta. Tällöin saajalle ja lahjan antajalle tulee yllätyksenä mikä ihanuus sieltä saapuukaan lahjaksi. Antautumista luottamukseen, että lahja on juuri oikea saajalleen.

Häälahjana tauluun voin kanavoida pariskunnan yhteisen voimaeläimen siunaamaan ja suojelemaan avioliiton polulle. Tauluun voi myös yhdistää kaksi voimaeläintä rakkadellisessa sopusoinnussa muistuttamaan yhteistyön ja toisen huomioon ottamisen tärkeydestä.

Kastelahjaksi voimaeläin tai henkiolento on äärimmäisen korkeavärähteinen ja siunattu lahja. Tämä taide tulee olemaan lapsen elämässä mahdollisesti koko hänen elämänsä puhuttelemassa, antamassa johdatusta ja suojausta eri elämän kasvukohtiin.

Valmistujaislahjaksi voimaeläin tai henkiolento on varmasti mieleinen sen saajalle. Yksilöllinen ja hyvin syvällisen johdatuksen tuova. Muistutus tärkeästä hetkestä elämässä. Vanhan jäädessä taakse ja uuden astuessa eteen.


Kiitos kun jaoit kanssani tämän hetken korkeavärähteisen taiteen parissa, nähdään taide sivuillani ja somessa!









ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.


164 views0 comments

Comments


bottom of page