top of page
  • Writer's pictureSininen Sulka

Veeran tarina

Updated: Aug 3, 2020


Tarina alkaa ala-aste ikäisestä syvästi tiedostavasta tytöstä. Hänellä oli elämän luottamus vahvana ja sisäinen valo loisti kirkkaana hänen sisällään.

Tanssien kesämökin rantoja pitkin ja tutkien sisiliskon häntiä, silloin hän luotti elämään syvästi. Koulu aikoina kuitenkin kova maailma alkoi lähestyä ja hän alkoi ihmettelemään ihmisten sekä elämän kovuutta.


Tämä kova maailma alkoi muuttamaan tätä tyttöä ja aikuisena armoton yrittäjänura, suorittaminen ja jostain syntyneet omat mahdottomat odotukset itseä ja muita kohtaan vain vahvistivat hänen hämmennystään maailmaa ja ihmisiä kohtaan.

Hänen sisäinen valonsa alkoi himmentyä. Hän alkoi jossain vaiheessa lapsuuttaan kyseenalaistamaan itse elämää. Omat ja ulkomaailman odotukset ja uhat tuntuivat suuremmilta kuin toivo ja mahdollisuudet.


Elämä toi hänet kuitenkin varmasti ja tarkoituksen mukaisesti läpi näiden kokemusten polun kohtaan jossa hänen piti valita tietoisesti uusi suunta aikuisena. Hän valitsi tietoisen henkisen hyvinvoinnin suunnan.

Tämä pieni tyttö pääsi kasvamaan aikuiseksi naiseksi löytäen uudelleen sisäisen lapsensa rakkauden ja valon sydämessään. Hän löysi elämäntoivon ja mahdollisuudet takaisin. Sisäinen valo alkoi kirkastumaan pikkuhiljaa!

Blogissani kirjoitan näkyväksi löytämiäni keinoja henkisen hyvinvoinnin eheytymiselle. Kirjoitan asioista joista löydän voimaantumista, toivoa ja mahdollisuuksia eheytyä kovan maailman vaatimuksista. Elämämme voi olla hyvinkin yksinkertaista ollakseen erityistä. Löydetään elämään luottamus uudestaan yhdessä. Löydetään omat sisäiset valomme kirkkaina takaisin!

Sininen sulka löytyy facebookista jossa saat enkeleiltä johdatuksia ja jaan omia kanavointeja universaalista rakkaudesta lähtöisin. Työskentelen INKA -ja enkelienergioiden kanssa yhteistyössä ja niiden johdatuksessa. Henkisen hyvinvoinnin sivuillani instagramissa vastaanotat muistutuksia joilla voit tässä hetkessä paremmin.


Taidegalleriani löytyy myös instagramista jossa saat energiakylpyjä energiasoivasta taiteesta. Valotyöntekijäksi kouluttautumisen yhteydessä avauduin myös taiteen luomiselle. Löysin omaksi jutukseni voimaeläimet ja henkiolennot jotka kanavoituvat universaalista rakkaudesta käsieni kautta. Olen rakastumut luomaan voimaeläimiä ja henkiolentoja ja tuloillaan ovat myös chakrataiteet ja intuitiivinen abstrakti taide. Taidetta luon osittain kierrätettävistä materiaaleista myös tilaustyönä. Nettisivut ovat www.sininensulka.fi tervetuloa tutustumaan palveluihini syvemmin!

Palveluihini kiteytyy energiahoidot kaukohoitoina, kanavoinnit, taide ja 2020 verkkokurssit joita kautta pystyt lisäämään henkistä hyvinvointiasi. Tästä voit lukea intuitiivisesta energiahoidosta kaukohoitona lisää ja tästä pääset syventymään siihen miten Sinisen sulan energiahoito toimii.

Yksi elämääni saapunut voimaannuttava enkeli joka on auttanut minua pyyteettömästi elämäni yhden haastavimman ajan aikana on Karina Gulda. Karina on yksi kauneimmista sieluista jonka olen saanut elämääni ystäväkseni. Löysimme toisemme kun tarvitsin kipeästi apua kehoni kiputilojen kanssa ja sain häneltä niin fyysisen kuin henkisenkin avun hyvin nopeasti vaivoihini.

Karinan kehittämä Premium Fascia on minulle hyvin syvällinen ja erilainen hoitotapa mitä olen aiemmin kokenut. Ymmärsin kuinka yhteydessä kehoni kiputilat olivat henkisiin asioihin minussa. Fyysisen lihaskalvo hoidon kautta sain suuren määrän jumiutuneita energioita liikkeelle ja poistumaan kehostani. Mieleni ja kehoni alkoi toimimaan uudella tavalla.

Henkisyys ja fyysisyys kulkevat käsikädessä ja ovat kolikon toiset puolet eivät vastakohdat.


Pääset tästä syventymään fyysisiin kipuasioihin ja niiden hoitokeinoihin jos ne ovat sinulle ajankohtaisia. Fyysinen elämä tarvitsee myös fyysistä hoitoa. Pelkkä henkisyys ja toive ei välttämättä paranna fyysisiä kiputiloja. Monet meistä tarvitsee kumpaakin ollakseen tasapainossa. Yhdessä nämä kaksi asiaa voivat tuoda yllättäviäkin ratkaisuja!

Valmistuin intuitiiviseksi energiahoitajaksi 2018 marraskuussa Iiris Kososen (Iirin virma) ja Auli Koskisen (taito tuntea) koulutuksesta. Aloitin koulutuksen terapioidakseni itseäni ja löytääkseni syvemmmän tarkoituksen elämälle sekä tapahtumille.


Ajattelin, että ohjaudun kyllä jos tarkoitus on hoitamaan muita. Ja niinhän siinä sitten kävi koulutuksen edetessä. Avauduin parantajan energioille ja sain syvän johdatuksen alkaa toimimaan hoitajana. Elämänkokemukseni saivat syvän merkityksen.

Koulutus oli todella voimaannuttava, kipu kohtia avaava ja eheyttävä. Sain valmistujaislahjaksi kouluttajiltani mielenkiintoisen henkisyyttä syventävän ja avaavan yrttijuoman! Ohjenuorana koulutuksen ajan toimi Diana Cooperin kirjan opit -Hieman henkisistä laeista-. Suosittelen lämmöllä tätä kirjaa kun koet tarvetta syventyä henkisyyteen ja saada selkeyttä elämäsi tapahtumiin.

Kirja oli niin intensiivisessä käytössä koulutuksen ajan, että se kerkesi muuttaa muotoaan ihanan kuluneeksi ja latautui erityisillä energioilla!

Intuitiivisessä energiahoidossa kauko- ja lähihoitona vahvistetaan Sinun omaa sisäistä voimaa & autan Sinua löytämään yhteyden sisäiseen ääneesi jälleen. Hoidolla ei väitetä olevan parantavia vaikutuksia. Asiakkaani kertovat hoidon tuovan mm. sisäistä rauhaa & on auttanut heitä pääsemään syvemmälle tähän hetkeen. Hoidossa otan yhteyden universaaliin valoon & rakkauteen. Lue tästä miten ja miksi maadoitusta on hyvä tehdä.


Puhdistamme energioitasi PaloSanton pyhällä savulla ja rentoutamme kehoasi eteerisillä öljyillä. Käytän myös kristalleja ja puolijalokiviä hoidon aikana. Kaukohoidoissa käytän myös näitä hoitoa tukevia ja laajentavia elementtejä. Enkelikortti tulkinnat ja kanavoinnit ovat myös vahvasti läsnä lähi- ja kaukohoidoissani sekä omassa elämässäni tuomassa ohjausta.


Intuitiivinen energiahoito jota välitän on uskonnosta ja aatteesta riippumaton. Tästä pääset verkkokauppaan jossa on myynnissä palveluni.

Tässä oli elämäntarinaani tällä maaplaneetalla pähkinänkuoressa. Kiitos kun tulit lukemaan ja jakamaan kanssani näitä tärkeiksi kokemiani asioita! Tulevaisuudessa kirjoittelen lisää asioista jotka auttavat löytämään lisää sisäistä rauhaa sekä joiden uskon voimaannuttavan myös sinua elämän tiimellyksessä! Sinisen sulan sipaisu, blogi henkisestä hyvinvoinnista!







ILMAINEN MEDITAATIO

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen meditaation jolla pääset välittömästi

hoitamaan henkistä hyvinvointiasi.

SOMEKANAVAT

INSTAGRAM HENKINEN HYVINVOINTI

Henkisen hyvinvoinnin instagram sivuilla tehtäviä ja muistutuksia

joista löydät keinoja selviytyä henkisesti näissä erikoisissa ajoissa.

INSTAGRAM TAIDE

Instagramin taidegalleriaan päivittelen uusia taiteita ja

sieltä löydät myös myynnissä olevia taiteitani.

FACEBOOK

Facebookista löydät kanavointeja universaalista rakkaudesta,

henkisen hyvinvoinnin vinkkejä ja

enkelikorttien kautta saat viestejä viikottain.

346 views0 comments

Comments


bottom of page